Dat klinkt goed; je favo muziek overal goedkoop te beluisteren

Overal en wanneer je maar wilt naar je favoriete muziek luisteren… dat klinkt goed, is het niet? Op je mp3-speler tjidens je fitness workout, op de achtergrond terwijl je aan het werken bent, op een feestje thuis, met Spotify is het mogelijk. Spotify is een digitale muziekservice die toegang geeft tot wel miljoenen nummers van de meest uiteenlopende artiesten.

Miljoenen songs en nog goedkoop ook, want deze Spotify dienst is gratis. De uitzending wordt dan wel onderbroken door reclame, het bedrijf moet immers ergens geld aan verdienen. Wil je geen last hebben van deze reclame-onderbrekingen, dan sluit je een premium abonnement af. Wat ook relatief goedkoop is. Voor amper €9,99 luister je een hele maand jouw favo muziek.

Nu introduceert Spotify ook een abonnement gericht op gezinnen. Bij dit abonnement kan de gebruiker maximaal 4 (gezins)leden uitnodigen Spotify Family is op alle apparaten te gebruiken. Eerder was dat niet zo; gebruikers konden wel een account en wachtwoord delen, maar ze konden niet op meerdere apparaten tegelijk muziek van Spotify afspelen. De eerste gebruiker betaalt €9,99, voor de overige leden komt daar €5 bovenop.

Spotify kan je heel wat geld en moeite besparen. Je hoeft geen cd’s meer te kopen en het werkt allemaal heel gemakkelijk. Zeg nu zelf, dat klinkt toch als muziek in de oren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>